тарелі, кераміка, ручна робота, кераміка ручної роботи, троць, косівська кераміка, гуцульська кераміка, кераміка троць, kosiv ceramics, sgraffito, ceramics

Кажуть, для манії величі достатньо однієї манії

Кажуть, для манії величі достатньо однієї манії 1f642 Ми зробили дві великі ексклюзивні речі – і на даний момент це найбільші тарелі на стіну, які ми коли-небудь робили! Величина керамічного виробу прямо пропорційна майстерності гончара – ми до останнього переживали про ці вироби.

Спочатку розповімо та покажемо одну з них, діаметром 56 см.

Але почнемо з самого початку! Серед наших постійних клієнтів є одна класна пані, яка завжди вміє підняти нам настрій та зарядити позитивом, а ще – в неї є кілька прекрасних коней. Час від часу вона викладає їх фото і ми завжди з захватом розглядаємо цих сильних та граційних красенів.

Одне фото так сподобалось Терезі, що вона зробила декілька ескізів – і коли прийшов час обирати, що ж намалювати на цій тарілці, ідея з’явилась дуже швидко. Кінь прекрасно вписався на тарілку, серед гуцульського орнаменту та потрійного скандинавського переплетення, символізуючи собою рух до свободи.

Робоча назва тарілки – “З Веселих Туманів” 1f642

Зйомка та монтаж: Тереза Троць

Музика: Global Genius “Burnt End Bonanza”

 

 

А ось і друга таріль – цього разу прямокутна! 

Її розмір 53.5 см на 41.5 см – справжня керамічна картина! Детально намальований гуцульський інтер’єр гарно доповняє затишний домашній сюжет. За столом зібралась уся сім’я, у печі гріється страва в казанку, а кіт спостерігає за усім з найтеплішого місця. За ґаздою видно пишний креденс, а на передньому плані красується куделя ґаздині – усе це можете роздивитись на відео!

Зйомка та монтаж: Тереза Троць
Музика: Jayme Stone «Elzic’s Farewell»

 

Поділитися у Facebook
Поділитися в Twitter
Поділитися в Pinterest
Надіслати е-мейлом
 Автор тексту: Марія-Тереза Троць
Автор тексту: Марія-Тереза Троць

Людина-оркестр нашої майстерні, веде блог про повільне життя, кераміку та творчість.

error: Content is protected!