косівська кераміка, сграфіто, посуд, декор, кераміка, троць

Нам 21!

Двадцять один рік тому сталися дві взаємопов’язані та важливі для нас події.

Перша подія була очевидною – у цей день народилася Марія-Тереза, людина-оркестр нашої майстерні і невичерпний генератор ідей. Друга подія стала очевидною лише через роки – саме з народженням Терези почалася наша сімейна майстерня.

Вже кілька років ми ведемо відлік нашої роботи саме від цього дня – і тільки цього року додумались, що таким треба ділитись!

Тому сьогодні ми святкуємо двадцять один рік існування нашої майстерні – за цей час ми встигли зробити багато цікавих виробів, спробувати свої сили в різних технологіях, безнадійно закохатися в кераміку і сграфіто, зустріти десятки талановитих та прекрасних людей та зібрали сотні добрих та веселих історій від наших клієнтів.

Двадцять один рік – не мало, і ми ніяк не можемо звикнути до цієї цифри. Нам постійно здається, що це лише початок – адже треба реалізувати ще стільки ідей, створити так багато нових виробів, треба писати та фотографувати, закохувати людей в кераміку та ділитись своєю любов’ю до неї. Ми стоїмо на початку і попереду – ще дуже багато роботи. Та сьогодні ми святкуємо усе, що вже вдалось створити 🙂

Поділитися у Facebook
Поділитися в Twitter
Поділитися в Pinterest
Надіслати е-мейлом
 Автор тексту: Марія-Тереза Троць
Автор тексту: Марія-Тереза Троць

Людина-оркестр нашої майстерні, веде блог про повільне життя, кераміку та творчість.

error: Content is protected!